0723648675

Termeni si conditii

1. Definitii

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale S.C. DACHIM S.R.L., cum ar fi, dar fara a se limita la denumirea DACHIM.

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand DACHIM, care se afla la adresa www.DACHIM.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre DACHIM.

DACHIM: reprezinta societatea DACHIM S.R.L., cu sediul in Turda, judetul Cluj, Str. Gheorghe Lazar, nr.11, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J12/289/1999 si avand Codul Unic de Inregistrare 11536722, atribut fiscal R.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii DACHIM.

2. Continutul site-ului

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre DACHIM, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de DACHIM ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. DACHIM isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. DACHIM este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale DACHIM, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii DACHIM ROMANIA S.R.L

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. DACHIM nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate apeland la serviciile de consultant postate pe SITE(link).

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Preturile afisate pe SITE nu sunt identice cu cele din magazinele DACHIM, astfel ca pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe SITE si cel afisat in reteaua magazinelor DACHIM. Comenzile a caror produsele comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in magazinele DACHIM raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului DACHIM va contacta telefonic in maxim 48 de ore dupa primirea comenzii, pentru a oferi date sau produse alternative de livrare a comenzii.in functie de posibilitatiile existente in stocul fizic.

4.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.5. DACHIM isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.7. DACHIM nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.8. DACHIM nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

4.9. Utilizarea Browserului Internet. DACHIM garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.