0723648675

Cine suntem

Silozuri de Depozitare Cereale Dachim

Suntem o echipă de profesionişti mereu deschişi spre nou, capabili să rezolvăm problemele din agricultură ale clienţilor noştri şi să oferim cea mai bună variantă pentru ca recoltele dumneavoastră să fie sănătoase, bogate şi profitabile.

Realizăm acest lucru atât prin inginerii firmei cât şi consultând colaboratorii noştri, cercetători din domeniul agricol, personalul specializat în protecţia plantelor sau consilierii tehnici ai producătorilor de pesticide, seminţe şi îngrăşăminte pe care îi reprezentăm în calitate de distribuitor regional.

SC Dachim a luat fiinţă în anul 1999, începând cu comercializarea pesticidelor în magazinul propriu din Turda. În prezent suntem distribuitori şi importatori ai marilor companii din domeniu, cum ar fi: BASF, Bayer CropScience, DuPont, Makhteshim Agan, Pioneer şi colaborăm cu alţi distribuitori naţionali astfel încât să acoperim toată gama de pesticide şi ale altor producători, cum ar fi: Dow Agrosciences, Syngenta, Monsanto, Haifa, Kemira etc.

Cui ne adresam

Cu gama noastră de produse ne adresăm atât marilor şi micilor fermieri, comercianţilor de pesticide, dar şi celor pentru care agricultura şi creşterea animalelor este un hobby.

Pentru fermieri putem asigura toată gama de inputuri necesare şi creditarea lor pe parcursul anului agricol.

Pentru comercianţi oferim o gamă largă de produse microambalate, din care o parte sunt realizate pe liniile proprii de ambalare, dorindu-ne ca produsele solicitate de dumneavoastră să fie livrate cât mai prompt.

Toate produsele care vor fi prezentate în continuare le comercializăm atât prin magazinele proprii de produse fitosanitare şi veterinare cât şi prin depozitul en-gros situat în Turda pe strada Gheorghe Lazăr nr. 11, putând fi contactaţi la birourile de la aceeaşi adresă la tel./fax 0264-317661 sau tel. 0264-317660.

Ca perspectivă dorim să demarăm lucrările la noul depozit de pesticide de lângă Turda şi să ne implicăm în cultivarea şi prelucrarea produselor agricole.

Sperăm ca informaţiile prezentate în acest catalog să vă fie de un real folos.